Doe mee!

Doe mee aan de zwerfafval challenge!

Samen houden we Hollands Kroon schoon

In het voorjaar van 2021 ging het team Kernbeheer naar alle basisscholen in de gemeente Hollands Kroon toe om te vragen of zij mee willen doen met de challenge. Zij hebben uitleg gegeven over hoe je mee kunt doen met de challenge. Als jouw school meedoet, kan de juf of meester jouw account koppelen aan jouw school. Nu kun je voor jouw school meedoen met de challenge! Met de challenge kun je prijzen winnen voor jouw school, hoe vet is dat?!

Wat kun je winnen?

Voor de scholen zijn er drie prijzen te winnen. De winnende school mag iets uitkiezen voor de school t.w.v. € 1.000,-. De school die tweede wordt mag iets uitzoeken t.w.v. € 750,- en de derde prijs is iets voor de school t.w.v. € 500,-.

Volgend jaar mei belonen we de drie kinderen die tot dan het meeste zwerfafval hebben opgehaald en dus de meeste punten hebben gehaald. Zij winnen allemaal vier kaartjes voor een pretpark naar keuze in Nederland.

Wil jij Operatie Z.U.I.V.E.R. ook in jouw gemeente introduceren?

Operatie Z.U.I.V.E.R. kan nu alleen gespeeld worden door iedereen die in de gemeente Hollands Kroon woont. Woon je in een andere gemeente en wil je het spel ook graag spelen of wil je bijdragen aan het opruimen van zwerfafval in jouw eigen gemeente? Neem dan contact op met jouw gemeente en vertel ze over deze game en challenge! Jouw gemeente kan dan contact opnemen met ons.

Ga de strijd aan!

Woon jij in de gemeente Hollands Kroon? Download de app en ga de strijd aan tegen de Rommeltjes!